Windows 10 privacy instellingen tool - snel uw privacy beveiligen

Met de ShutUp10 programma krijg je een duidelijke overzicht van alle privacy instellingen in Windows 10 waarin jij toestemming geeft om privacy informatie te delen met derden.

Met ShutUp10 bepaal je zelf hoe Windows 10 met jouw privacy gegevens moet omgaan en met een paar klikken voorkom je dat gegevens die je niet wilt delen in handen komen van anderen.

Klik in het programma op Action en maak eerst een herstel punt (Create a system restoration point). Mocht er iets mis gaan, dan kan je terug naar dit herstel punt.

Het is aan te raden om ShutUp10 regelmatig te draaien en de instellingen te controleren, want de privacy instellingen worden vaak na een Windows update gereset.

Klik op Actions, Recommended and somewhat recommended settings om je PC maximaal te beschermen en ook een goede werking van Windows 10 te houden.

 

ShutUp10 is hier te downloaden https://www.oo-software.com/en/shutup10

 

 LET OP: ShutUp10 kan problemen veroorzaken met het instellingenmenu waardoor opties ontoegankelijk worden terwijl tegelijkertijd de mededeling Sommige instellingen worden door uw organisatie beheerd wordt getoond. Om de oude situatie te kunnen herstellen, is het verstandig om voorafgaande aan de installatie van ShutUp 10 eerst een systeemherstelpunt te maken.